Autor:

Kuřecí rarášci

45 minut PT0H45M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí maso
prsa
500 g
Vejce 2 ks
Pivo - černé 1 dl
Hořčice 1 lžíce
Sojová omáčka
1-2
2 lžíce
Hladká mouka 3 lžíce
Solamyl (bramborový škrob) 1 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Kuřecí prsíčka nakrájíme na malé kousky asi 2×2 cm, lehce naklepeme, osolíme, opepříme a vložíme nejméně na 3 hodiny (lepší je na 24 hod.) do lednice do hladce vymíchané omáčky ze 2 vajec, černého piva, lžíce hořčice, sojové omáčky, hladké mouky a solamylu. Maso nabíráme po kouskách lžící i s omáčnou a dáváme na rozpálený olej. Pečeme do růžova po obou stranách.
Příloha: brambory, bramborová kaše, hranolky a zeleninová obloha dle chuti.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 16 x
1-
4.67 16 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1- (hodnoceno 16x)
Carbonnade à la Flamande Belgické speciality Články z

Komentáře k receptu: Kuřecí rarášci

Komentáře

  1. veronika   09.10.2013 | 11:56 | reagovat | závadný

    Tak masíčko je vynikající, děkuji za receptík. Budem dělat častěji ;-)

  2. Jana Vlasáková   28.11.2008 | 17:36 | reagovat | závadný

    mám to vyzkoušené podobně (od Bohdalky) - těsto: á 2 lžíce - vejce (rozšlehat v misce), obyč.hořčice, sojovky, solamylu a 3 lžíce hl.mouky, 1 dcl piva, sůl, pepř - maso nakrájíme a naložíme přes noc, druhý den vyndaváme rukama z mísy a smažíme! Je to výborné i zde dávám za 1!

  3. Lenka   21.02.2007 | 19:05 | reagovat | závadný

    Masíčko je vynikající a jak hezky vonělo tím pivem,fakt lahodná ňamka..

  4. Jana Kutačová   22.08.2006 | 10:45 | reagovat | závadný

    Věrko: to těstíčko je vynikající a ty ryby taky neměly chybu.Měla jsem návštěvu a oni ví,že jsem blázen do vaření,tak jen čekali co přinesu na stůl.Já jsem si říkala,že dát každémurybu na stůl je nesmysl,tak jsem to filé rozkrájela na proužky a vytvořila tak rybí jednohubky.Každý kousek jsem obalila v těstíčku,předtím posolila a kápla citrónek a nemělo to chybu.manžel se trochu vzpouzel,že to nebude dobré,ale olizoval se taky.Z 5 ryb jsem měla asi 15 jednohubek a byla to celkem vítaná změna.Jinak jsem ještě dvě filátka naložila do směsi (kterou jsem tadynedávno přidala pod názvem"Marináda nejen na ryby") a opět jsem se ujistila,že je výborná.Stojí to za vyzkoušení :o))

  5. Věra   21.08.2006 | 13:11 | reagovat | závadný

    P. Kutačová jak dopadly raráky z filé ? Ráda bych věděla, zda se pokus zdařil a jaká byla úspěšnost ?!

1 2 3 4 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač
VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně. Objevte nový chrám krásy. VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně. Objevte nový chrám krásy.
Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění? Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web