Kuřecí ragú se zeleninou

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
3
porce
neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 600
      g kuřecí maso
    • 1
      ks cibule
    • 3
      stroužek česnek
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      špetka tymián
    • 250
      ml bílé víno
    • 3
      ks mrkev
    • 1
      ks kedlubna
    • 100
      g cukrový hrášek
    • 2
      ks naťové cibulky
    • 100
      ml smetana
    • 100
      ml drůbeží vývar
    • muškátový oříšek
    • 1
      lžíce škrob

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostičky. Cibuli a česnek jemně nasekáme. Maso osmahneme na oleji, přidáme cibuli s česnekem. Orestujeme a okořeníme. Podlijeme vínem a hodinu dusíme. Svaříme vývar se smetanou, přisypeme na kostičky nakrájenou zeleninu, ochutíme a 15 minut dusíme. Maso vyjmeme, šťávu zahustíme škrobem a povaříme. Přidáme maso a zeleninu.
Zařazení: Maso Drůbeží

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.