Autor:

Kuřecí prsíčka s broskví

Střední
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí maso
prsa
4 ks
Broskvový kompot  plechovka
Sýr Niva  
Eidam sýr  
Grilovací koření  
Sůl  
Pepř mletý  
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Kuřecí prsíčka naklepeme, osolíme, opepříme a okořeníme grilovacím kořením (z obou stran). Krátce osmažíme v pánvi na oleji (jako přírodní řízek). Po osmažení dáme do zapékací misky, postrouháme nivou, na každé prsíčko s nivou dáme polovinu broskve a opět postouháme, tentokrát eidamem. Zalijeme olejem, na kterém jsme smažili kuřecí prsíčka (cca 4-5 lžic) a přidáme šťávu z kompotovaných broskví (cca 6 lžic). Dáme do rozpálené trouby (220 °C) asi na 10 minut.
Podáváme nejlépe s hranolky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 9 x
2-
3.67 9 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2- (hodnoceno 9x)
Pečený hřbet ze selátka se zelím a knedlíkem Recept na víkend: Pečený hřbet ze selátka se zelím a knedlíkem Články z

Komentáře k receptu: Kuřecí prsíčka s broskví

Komentáře

  1. Marťa   31.05.2016 | 14:25 | reagovat | závadný

    To je fantazie, prso broskev sýr :-$ To je jako za komoušů, když lidi chtěli do světa :-D :'(

  2. Akaschka   31.05.2011 | 18:06 | reagovat | závadný

    Bylo to úžasné,opekla jsem brambory...jen jsem ten eidam nestrouhala a polozila cely platek,ale srouhany si myslím že by dělal lepší dojem :) jinak na jedničku :)

  3. Jana Řezníčková   23.02.2009 | 10:23 | reagovat | závadný

    Tak jsme si v neděli moc pochutnali ! Výborné! A udělala jsem hned na dva dny. Dneska ještě přidáme nastrouhaný sýr a opečeme plátky brambor a zase si moc pochutnáme! Dáváme velkou jedničku !!

  4. Jana Řezníčková   18.02.2009 | 15:02 | reagovat | závadný

    Lenko, chystám se na tento recept v neděli. už mám na lístečku napsáno, že musím koupit ty sýry. Ostatní mám doma. Tak už se těším a určitě dám po neděli vědět.

  5. Lenka Růžičková   17.02.2009 | 14:54 | reagovat | závadný

    Tak až vyzkoušíte, dejte určitě vědět, jak vám chutnalo. My tento recept máme snad každých 14 dní. Je to mňamka!!!

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty? Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty?
BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web