Kuřecí prsíčka pro "hrdiny"

Hodnocení:

Moje:

45 minut
1
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • kuřecí maso prsa
    • šunka
    • olomoucké tvarůžky (syrečky) nebo jiný aromatický sýr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Klasika - maso naklepat, trošku osolit, dát plátek šunky (nemusí být), vložit olomoucký tvarůžek. Přehnout, utěsnit (jinak větráte celou kuchyň 2 hodiny), obalit v trojobalu. Smažit. Podávat s čímkoli. Ale vždy zapít pivem.
Zařazení: Maso Drůbeží

Komentáře k receptu

  • Lulu
    Lulu |

    24. 4. 2006 12:59

    To fakt nemá chybu!!!!

  • Jana
    Jana |

    18. 3. 2006 18:52

    Dodrota!!!Vřele doporučuji!

  • Ivana Samcová
    Ivana Samcová |

    16. 3. 2006 19:17

    Je to opravdu moc dobrý. Já vnitřní stranu prsíček posypu třeba i vegetou, paprikou/i pálivou/ nebo třeba stejkovým kořením, prostě, aby to bylo chuťově pikantnější. V trojobalu obaluji radši 2x. Zkoušela jsem i s vepřovým, ale kuřecí prsíčka se mi zdají nejlepší.

  • Martina Veselá
    Martina Veselá |

    15. 3. 2006 19:46

    Dělám už dlouho a doporučuji. S olomouckými syrečky je to fakt mňamka.