Autor:

Kuřecí prsíčka po Katalánsku

Střední
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí maso
prsa
1 balíček
Olivový olej  
Mexická směs Bonduel
katalánská
Sůl  
Pepř mletý  
Bazalka  
Oregáno  
Zakysaná smetana
Eidam sýr 150 g
Sýr Niva 100 g
Vejce
Pórek

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Dno zapékací misky pokapeme tenkou vrstvou olivového oleje, kuřecí maso nakrájíme na plátky, které lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Vložíme do zapékací misky a posypeme sypanou bazalkou a oreganem nebo kořením na pizzu. Pórek nakrájíme na tenká kolečka, kterými posypeme maso.

Katalánskou směs (fazolky, salátové brambory, hrášek a baby mrkvičky) slijeme, salátové brambůrky, které obsahuje nakrájíme na tenká kolečka a vše nasypeme na maso, lehce posolíme. Kysanou smetanu vlijeme do misky, přidáme dvě celá vejce a sýry nastrouhané nahrubo, směs promícháme (pokud bude příliš hustá vlijeme trochu mléka) a vlijeme na maso se zeleninou. Dáme zapéct do předehřáté trouby na 30-45 minut podle výkonu a typu trouby.
Jako příloha se hodí hranolky, americké brambory, rýže.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Steak Chateaubriand Maso k obědu (nejen) pro muže Články z

Komentáře k receptu: Kuřecí prsíčka po Katalánsku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web