Autor:

Kuřecí prsa s fazolkami

Snadné
Porce: 1
Ingredience
Kuřecí maso
prsa
100 g
Zelené fazolky 1 miska
Česnek 4 stroužek
Vegeta 1 lžička
Mletý kmín 1 lžička
Sůl 1 špetka
Olej
na smažení
5 lžíce
Na obalení masa
Vejce 1 ks
Solamyl (bramborový škrob) 1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Na přípravu tohoto jídla potřebujeme 2 pánve. Čerstvé nebo mražené fazolky nakrájíme na kousky a krátce je osmažíme na pánvi s menším množstvím oleje. Maso nakrájíme na malé plátky, asi 3×4 cm, 0,5 cm silné, promíchejte je v misce se solamylem a vejcem. Na ohni rozehřejeme druhou pánev, přidáme do ní asi polovinu množství oleje a do hodně rozpáleného oleje vložte maso.

Rychle mícháme a plátky oddělujeme od sebe, aby se nespekly. Až maso zbělí, asi za 2 minuty, přidáme do pánve předsmažené fazolky. Za tu dobu fazolky částečně změknou. Pak přidáme mletý kmín, vegetu, dle chuti dosolíme a úplně nakonec přidáme česnek, nakrájený na jemné nudličky. Dále nesmažíme, česnek by měl zůstat skoro syrový. Příloha těstoviny nebo rýže.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Tomatové velouté Sváteční pohoštění Články z

Komentáře k receptu: Kuřecí prsa s fazolkami

Komentáře

  1. frisanekelinka   17.01.2014 | 11:59 | reagovat | závadný

    Právě jsem dovařila a obědvám a je to opravdu vynikající a lehké jídlo. Sice jsem neměla vegetu, protože ji nepoužívám, ale i tak je to mňamka a určitě zařazuji do seznamu oblíbených jídel. Dávám jedničku s hvězdičkou.

  2. Anna   01.01.2007 | 10:31 | reagovat | závadný

    Lehký a dobrý jídlo na nový rok přijde vhod.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat! Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat!
Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web