Autor:

Kuřecí prsa s bylinkovou krustou

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 5
Ingredience
Kuřecí prsa 500 g
Olej 40 ml
Pepř mletý  
Sůl  
Celozrnné pečivo 150 g
Vejce 2 ks
Sýr 100 g
Bazalka 5 g
Petrželka 5 g
brambory
Brambory 1 kg
Máslo 50 g
Pórek 50 g
Mléko 150 ml

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Kuřecí prsa osolíme, opepříme a opečeme na oleji z obou stran. Maso naskládáme do pekáčku.
Pečivo nakrájíme na kostičky, smícháme se žloutky, nastrouhaným sýrem a sekanými bylinkami. Na závěr vmícháme tuhý sníh ušlehaný z bílků. Tuto směs klademe v hromádkách na maso, dobře umáčkneme a vložíme do trouby vyhřáté na 170 °C na cca 10−15 minut. Krustu necháme pěkně zezlátnout a podáváme s pórkovými brambory a zelným salátkem.
Oškrábané brambory uvaříme doměkka, slijeme vodu, rozšťoucháme a uchováme pod pokličkou.
Na másle osmahneme pórek nakrájený na jemné nudličky, zalijeme mlékem a prohřejeme, vmícháme do brambor a osolíme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Muffiny z mletého krůtího masa s kaší Mleté maso v hlavní roli Články z

Komentáře k receptu: Kuřecí prsa s bylinkovou krustou

Komentáře

  1. Zdena   01.04.2013 | 18:20 | reagovat |

    Kluci v akci :'( . V názvu vám chybí pórkové brambory :-|

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web