Autor:

Kuřecí prsa s bazalkovou omáčkou

45 minut PT0H45M
Snadné
Porce: 2
Ingredience
Kuřecí maso
prsa
500 g
Grilovací koření 4 lžíce
Olej  
Omáčka
Smetana ke šlehání 400 ml
Bazalka  
Vegeta  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Prsa nakrájíme na hrubší plátky, potřeme olejem, obalíme v grilovacím koření a grilujeme z obou stran asi 15 minut.
Do smetany přidáme na jemno nasekanou bazalku, ochutíme vegetou a necháme přejít varem, aby zhoustla.
Grilované maso podáváme s opékanými brambory polité omáčkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Losos grilovaný na thajský způsob Skvělé recepty pro letní grilování - část II. Články z

Komentáře k receptu: Kuřecí prsa s bazalkovou omáčkou

Komentáře

  1. JARDA   08.10.2015 | 11:51 | reagovat |

    HLAVNE NEZAPOMENTE NA TU VEGETU! :-D :-$

  2. Tereza Jarčušková   22.09.2006 | 13:39 | reagovat |

    Použite smotanu, aká vám vyhovuje, každý akú má chuť. Ostatne, kuracie prsia sú málo tučné, takže trocha tuku v šľahačke nevadí a potom, šľahačku nejeme denne : ))) Ale kľudne to urobte podľa svojho, recepty sa dajú prispôsobiť chuti konzumentov : )))

  3. Verena   22.09.2006 | 12:05 | reagovat |

    Není to trochu moc tučné ze šlehačky? Já bych použila smetanu s nižším obsahem tuku!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web