Kuřecí prsa od Richarda

Hodnocení:

Moje:

-
1
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • kuřecí maso prsa (podle porcí)
    • tavený sýr Apetito
    • eidam sýr
    • smetana
    • nákládané žampiony
    • koření na kuře
    • sůl
    • pepř mletý
    • vejce
    • strouhanka
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na pánev vložíme tavený sýr, na mírném plamení rozpustíme, mírně vlijeme smetanu (ne moc, ať to není řídké), přidáme eidam a žampiony.
2
Osolíme, opepříme, promícháme a dáme vychladit. Pří chlazení nám směs krásně ztuhne.
3
Kuřecí prsa po délce nařízneme (ne až do konce). Prsa rozložíme a přes igelitovou fólii naklepeme. Vznikne nám plát, který ochutíme kořením na kuře.
4
Ztuhlou směs kávovou lžičkou klademe na plát, zavineme do tvaru španělského ptáčku.
5
S masem pracujeme tak, aby nevylézala náplň. Po vytvarování, dvakrát obalíme v trojobalu a usmažíme.
6
Podáváme s vařeným bramborem.
Zařazení: Maso Drůbeží

Komentáře k receptu

  • emma
    emma |

    5. 1. 2008 13:52

    dokonalá chuť

  • Jaroslava Li
    Jaroslava Li |

    30. 12. 2007 15:09

    Pane Richarde, dnes jsem dělala k obědu a velice nám chutnalo. Jenom byl problém se zavinutím. Raději jsem maso jenom přeložila napůl a sepnula jehlami. Podávala jsem s bramborem a brusinkami. Je to decentní, sváteční oběd. Přeji hodně dalších kulinářských nápadů v novém roce :)