Autor:

Kuřecí prsa od Martina

Střední
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí maso
prsa
4 ks
Cibule 1 ks
Česnek 5 stroužek
Olej  
Sůl  
Pepř mletý  
Zázvor  
Chilli  
Med 1 lžíce
Hladká mouka  
Máslo 1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Pokrájenou cibuli osmažíme na oleji, pak zprudka opečeme kuřecí nudličky. Když se maso zatáhne, přidáme posekaný či lisovaný česnek a koření (sůl, pepř, zhruba lžíci zázvoru a lžičku mletého chilli), podlejeme vodou nebo vývarem a dusíme tak 20-30 minut. Když je maso měkké, zahustíme omáčku hladkou moukou rozmíchanou v trošce vody, pak k masu přidáme lžíci medu a pro zjemnění trošku másla. Necháme ještě chvilku povařit.

Podáváme se suchou rýží (nejlepší je mix indiánská s normální rýží).

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2
4 2 5 1
Muffiny z mletého krůtího masa s kaší Mleté maso v hlavní roli Články z

Komentáře k receptu: Kuřecí prsa od Martina

Komentáře

  1. Eva Hromádka   14.11.2007 | 19:53 | reagovat |

    Ano, byl myšlen zázvor čerstvý. Ráda s ním experimentuji, má zvláštní, ale velice zajímavou chuť. Výborný je z něj i čaj.

  2. Zuzana Coufalová   14.11.2007 | 14:24 | reagovat |

    Chystám se na to. Ten zázvor jsem pochopila jako čerstvý, na jemno nastrouhaný.

  3. milena kubikova   14.11.2007 | 8:59 | reagovat |

    no mozno je to myslene ako cerstvy zazvor....nasekany na drobno.....v tom pripade by to bolo v poriadku.....

  4. Gábina H   14.11.2007 | 8:45 | reagovat |

    Celá lžíce zázvoru mi přijde moc na toto množství masa.

  5. chemik   14.11.2007 | 8:44 | reagovat |

    na jakoukoli omáčku je lepší jíška. Nežere chuť

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web