Autor:

Kuřecí polévka se šalvějí

45 minut PT0H45M
Snadné
Ingredience
Olivový olej 2 lžíce
Cibule 1 ks
Mrkev 1 ks
Řapíkatý celer
1-2
2 ks
Zelené fazolky
mražené
100 g
Brambory
velké
2 ks
Hladká mouka 2 lžíce
Pepř mletý  
Šalvěj 1 lžička
Drůbeží vývar
nebo slepičí vývar z kostky
1 l
Vlašské ořechy
nemusí být
1 hrst
Kuřecí prsa
malé
2 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

V hrnci rozpálíme olej a prudce v něm osmahneme na malinké kousky pokrájené kuřecí řízky. Když jsou dozlatova, přidáme pokrájenou cibuli a celer a asi 2 minuty podusíme. Přisypeme mouku a šalvěj a osmahneme.
Zalijeme vývarem a za občasného míchání přivedeme k varu. Přidáme pokrájenou mrkev, brambory a fazolky a vaříme asi 25 minut mírným varem. Dochutíme solí a pepřem, vsypeme vlašské ořechy a povaříme dalších 5 minut.
Ozdobíme čerstvou petrželovou natí.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Kulajda Uvařte si klasické české polévky: 5 nejlepších receptů Články z

Komentáře k receptu: Kuřecí polévka se šalvějí

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web