Autor:

Kuřecí polévka s pórkem s čínským nádechem

45 minut PT0H45M
Snadné
Ingredience
Kuřecí trupy  
Pórek  
Vegeta  
Zázvor - mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Z kuřecího masa s kostmi a horších částí pórku uvaříme silnější vývar (solíme pouze vegetou). Přecedíme ho a pokud je příliš mastný (v případě, že v na mase bylo více kůží), můžeme ho nechat vychladnout a odstranit část tuku. Poté ho znovu ohřejeme, dochutíme vegetou a větším množstvím zázvoru - polévka může mít až jemně pálivou chuť.

Nakonec vhodíme do vroucí polévky nakrájené světlezelené a bílé části pórku. Podle chuti ho buď uvaříme do měkka, nebo jenom necháme chvíli táhnout, aby zůstal křupavý.

Polévka je skvělý základ pro sváteční jídlo, kde bude následovat vydatnější druhý chod. K polévce můžeme přidat jako vložku smažený hrášek (těstový ne zeleninu).

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
5
1 1 5 1
Reklama
Ředkvičková polévka s ricottou Uvařeno na víkend snadno a rychle Články z

Komentáře k receptu: Kuřecí polévka s pórkem s čínským nádechem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Takhle to nosí celebrity! Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Takhle to nosí celebrity!
Disney kolekce hrníčků právě teď v BILLE Disney kolekce hrníčků právě teď v BILLE
Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky? Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web