Autor:

Kuřecí polévka s pórkem s čínským nádechem

45 minut PT0H45M
Snadné
Ingredience
Kuřecí trupy  
Pórek  
Vegeta  
Zázvor - mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Z kuřecího masa s kostmi a horších částí pórku uvaříme silnější vývar (solíme pouze vegetou). Přecedíme ho a pokud je příliš mastný (v případě, že v na mase bylo více kůží), můžeme ho nechat vychladnout a odstranit část tuku. Poté ho znovu ohřejeme, dochutíme vegetou a větším množstvím zázvoru - polévka může mít až jemně pálivou chuť.

Nakonec vhodíme do vroucí polévky nakrájené světlezelené a bílé části pórku. Podle chuti ho buď uvaříme do měkka, nebo jenom necháme chvíli táhnout, aby zůstal křupavý.

Polévka je skvělý základ pro sváteční jídlo, kde bude následovat vydatnější druhý chod. K polévce můžeme přidat jako vložku smažený hrášek (těstový ne zeleninu).

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
5
1 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 5 (hodnoceno 1x)
Reklama
Krémová houbová polévka s nočky Houbové recepty z chalupy Články z

Komentáře k receptu: Kuřecí polévka s pórkem s čínským nádechem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web