Autor:

Kuřecí pohoda II.

45 minut PT0H45M
Střední
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí maso
prsa
4 ks
Olivový olej 1 lžíce
Zakysaná smetana 1 kelímek
Broskvový kompot
malá
1 plechovka
Kompotované mandarinky
malá
1 plechovka
Sojová omáčka 2 lžíce
Med 1 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Maso umyjte, usušte, osolte, opepřte. Na rozpálené pánvičce ho zprudka upečte a až bude mít jemně zlatou barvu a pak může zmírnit a nechat to dobublávat.

Do mixéru si dejte kysanou smetanu, tři půlky broskví a můžete tam dát i šťávu. Ochutnejte to, směs má mít chuť broskví. Na maso na pánvičce dejte sojovou omáčku, lžíci medu a přilijte tam směs z mixéru a krátce to povařte tak 2 minuty
Pak tam přihoďte mandarinky a jestli to chcete celé zjemnit, tak ušlehejte napevno šlehačku.

A podáváte to tak, že na plátek masa položíte broskve se šlehačkou a okolo dáte omáčku s kousky mandarinek.
Jako přílohu doporučuju opečené brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Šípková omáčka Nejoblíbenější omáčky k masu Články z

Komentáře k receptu: Kuřecí pohoda II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Inspirujte se celebritami Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Inspirujte se celebritami
Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky? Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky?
Retro fotografie: Podívejte se, co se v minulém století nosilo na horách Retro fotografie: Podívejte se, co se v minulém století nosilo na horách
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web