Autor:

Kuřecí plátky s Dijonskou omáčkou

Střední
Porce: 2
Ingredience
Kuřecí maso 400 g
Smetana na vaření
30 %
250 ml
Dijonská hořčice 5 lžička
Masox 1/2 kostka
Olej  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Kuřecí maso si připravíme dle libosti na plátky, nebo medailonky a dáme pozvolna smažit na pánvičku s trochou oleje. Až bude maso hotové, můžeme ho trochu posolit a zalijeme ho 250 ml smetany. Až se smetana ohřeje přidáme asi 5 lžiček dijonské hořčice. Upozorňuji, že musí být opravdu dijonská, z normální to nejde.

Pečlivě rozmícháme hořčici, aby nikde nezůstali hrudky a nadrolíme do omáčky asi půlku masoxu. Pořádně rozmícháme a můžeme servírovat. Nám to nejvíc chutná s hranolkami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Salát z pečených paprik a fazolí Suroviny pro horké léto Články z

Komentáře k receptu: Kuřecí plátky s Dijonskou omáčkou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru
5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá 5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá
Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech? Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web