Autor:

Kuřecí "placičky" na česneku

Střední
Porce: 2
Ingredience
Kuřecí maso
prsa (bez kosti)
2 ks
Česnek 5 stroužek
Koření na kuře 1 lžíce
Podravka 1 lžička
Mouka 80 g
Vejce 2 ks
Strouhanka 80 g
Rostlinný olej
na smažení
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Maso nakrájíme na nudličky (ze dvou prsou cca 15-20 nudliček), promícháme s prolisovaným česnekem, podle chuti koření na pečené kuře a necháme do druhého dne v uzavřené nádobě v lednici. Obalujeme jednotlivé nudličky klasicky v trojobalu - do vejce nasypeme trochu podravky a když obalujeme ve strouhance, maso do stouhanky vtiskneme prsty tak, aby se „rozpláclo“. Pečeme na rozpáleném oleji dozlatova.

Je to velmi dobré a rychlé, nejlepší přílohou je bramborová kaše nebo šťouchané brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Pečené kuřecí kousky na medu Leden mnoha chutí Články z

Komentáře k receptu: Kuřecí "placičky" na česneku

Komentáře

  1. Andulka   28.03.2006 | 10:56 | reagovat | závadný

    Jano dik, me to smazeni v troube laka napr. pri smazeni kvetaku je nas doma docela dost a jeden kvetak nikdy nestaci :-) brzo vyzkousim

  2. Jana   24.03.2006 | 4:40 | reagovat | závadný

    Folii,myslim alobal a nebo muzes pouzit pecici papir,to hlavne proto,aby se nezamazal plech.

  3. Andulka   22.03.2006 | 11:49 | reagovat | závadný

    Skuste jednou až budete cokoliv smažit (řízky, kapra, ...) dat si vedle do kastrulku vařící vodu a tou vodou usmažený řízek protahnout, neuvěříte pokud neuvidíte kolik mastnoty zustane ve vodě.

  4. luckymili   22.03.2006 | 11:31 | reagovat | závadný

    My považujeme obalování za nejrychlejší způsob přípravy jídla. Z vajíčka a mouky řidké těstíčko, potom do strouhanky a šup do friťáku. Smažení ve friťáku je nejzdravější ze všeho smažení. Můj žaludek by nepřijal ani trochu mastného a to dosáhnu, když smažím v dobře rozpáleném friťáku a pak ještě nechám vysát na papír. ubrousku.

  5. Andulka   22.03.2006 | 7:36 | reagovat | závadný

    Jano prosim te jakou folii pocakas olejem?? bud tak hodna a upresni to. Diky moc

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač
VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy
Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění? Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web