Autor:

Kuřecí perkelt

45 minut PT0H45M
Střední
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí maso
celé kuře (porcované)
1 ks
Cibule
velká
1 ks
Paprika 2 ks
Paprika - sladká
vrchovatá
1 lžíce
Rajče
velké
1 ks
Olej 2,5 lžíce
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Na rozpáleném oleji zpěníme cibulku, posypeme paprikou, odstavíme.
Do druhého kastrulku dáme na olej kuře a zprudka osmažíme. Pak oheň stáhneme, maso osolíme, přidáme na kolečka nakrájenou zeleninu, přidáme cibulku s paprikou a dusíme pod pokličkou.
Vodou podléváme jen v krajním případě, nemícháme vařečkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pusinky s malinovou omáčkou Tip na víkendové menu pro dva Články z

Komentáře k receptu: Kuřecí perkelt

Komentáře

  1. otto   08.07.2011 | 9:06 | reagovat |

    já dávám ke konci ještě trošku česneku... :-\

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web