Autor:

Kuřecí perkelt

45 minut PT0H45M
Střední
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí maso
celé kuře (porcované)
1 ks
Cibule
velká
1 ks
Paprika 2 ks
Paprika - sladká
vrchovatá
1 lžíce
Rajče
velké
1 ks
Olej 2,5 lžíce
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Na rozpáleném oleji zpěníme cibulku, posypeme paprikou, odstavíme.
Do druhého kastrulku dáme na olej kuře a zprudka osmažíme. Pak oheň stáhneme, maso osolíme, přidáme na kolečka nakrájenou zeleninu, přidáme cibulku s paprikou a dusíme pod pokličkou.
Vodou podléváme jen v krajním případě, nemícháme vařečkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Haná Tradiční gurmánské speciality z Hané Články z

Komentáře k receptu: Kuřecí perkelt

Komentáře

  1. otto   08.07.2011 | 9:06 | reagovat |

    já dávám ke konci ještě trošku česneku... :-\

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít! Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít!
Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily? Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily?
Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web