Kuřecí nudličky s nivou

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 5
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks kuřecí prsa (Porce)
    • 150
      g sýr niva (100-150 g)
    • škrobová moučka
    • vývar (Nebo bílé víno)
    • worcestrová omáčka
    • pepř mletý
    • sůl
    • tuk (Na pečení)

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuřecí maso pokrájíme na nudličky, okořeníme, osolíme a poprášíme škrobovou moučkou. Vložíme na rozehřátý tuk a za stálého míchání zvolna opékáme. Zakapeme worchesterem a podle potřeby zastříkneme troškou vína nebo vývaru. Do měkkého masa přidáme rozdrobenou nebo nastrouhanou nivu. Promícháme a ihned podáváme. Vhodné přílohy: brambory, hranolky, rýže, rýžové nudle, zelenina.
Zařazení: Maso Drůbeží
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • David
    David |

    19. 6. 2013 15:39

    Kombinace mléko, víno, worcester, niva nemá chybu. Doporučuji s hranolkama a pak ještě nastrouhat parmazán a posypat pažitkou. Vypadá to luxusně a parmazán zvýrazní sýrovou chuť. 8-)

  • Klárí
    Klárí |

    3. 2. 2011 20:02

    Nepopsatelný :) Vynikajicí dobrota, přítel byl nadšenej, dokonce se vloupal do kuchyně a ujídal přímo z pánve :) :-) :-)

  • Pavlina
    Pavlina |

    6. 12. 2010 18:03

    To jídlo je přímo božský... ni lepšího jsem ještě vživote nejedla. Fakt je to prostě super. Odté doby co jse si podela v restaoraci nic jiného doma nedelam!!!! :-P :-P :-P

  • Jana
    Jana |

    6. 1. 2008 18:49

    Tohle jídlo s přítelem děláme už nějaký čas pořád dokola, jsme závislí na Nivě.. opravdu vynikající!!! Jako přílohu většinou pečeme brambory v troubě. A má jednu obrovskou výhodu - načatá lahev vína se dá popíjet už při vaření ;-)

  • Michaela K.
    Michaela K. |

    21. 8. 2006 19:42

    no já bych tam možná dala i třeba smetanu (jako zalít), jsem to jedla v restauraci a bylo to přímo super. :)

  • Markéta
    Markéta |

    20. 9. 2005 17:33

    Hostím tímto jídlem návštěvy a všichni si ode mě berou recept. Je to opravdu vinikající. Podotýkám, že podlitým vínem - to nemá chybu! :o)

  • petra
    petra |

    11. 3. 2005 14:20

    rychlá a dobrá minutka!!!!!

  • Markéta
    Markéta |

    31. 12. 2004 11:56

    Perfektní jídlo - nejlepší z celého tohoto sereru

  • Jana z VM
    Jana z VM |

    25. 11. 2004 07:40

    Je to švanda, co dokáže překlep!!!

  • Anet
    Anet |

    24. 11. 2004 17:16

    Kuřecí maso je výborný, niva taky-takže to nemá chybu.Zkuste to taky .o))

  • Renata
    Renata |

    9. 11. 2004 13:20

    Vyborne a rychle jidlo!!!!! Doporucuji vsem, pridala jsem jeste cibulku

  • Lada Kovářová
    Lada Kovářová |

    16. 9. 2004 13:38

    Ani močka ani omáčka, ale škrobová moučka. Přidává se kvůli zahuštění pokrmu.

  • Jana
    Jana |

    15. 9. 2004 17:29

    Močku bych nedávala žádnou, ale zkus ta dát " omáčku" :-))).

  • Anonym
    Anonym |

    15. 9. 2004 10:16

    může být i jiná močka ?