Kuřecí nudličky koupající se v nivové smetaně

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
4
porce
neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 800
      g kuřecí maso prsa
    • 100
      g pórek
    • 100
      g sýr niva
    • 150
      g smetana
    • kečup - jemný
    • petržel nasekaná
    • sůl
    • pepř mletý
    • olej
    • pažitka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Den předem si připravíme pažitkovou smetanu a dáme do lednice. Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opeříme a opečeme na pánvi na rozpáleném oleji do zlatova. Přidáme nakrájený pórek, směs promícháme a mírně orestujeme. Zmírníme oheň na minimum, do této směsi přidáme nastrouhanou nivu. Nivu promícháme s masem a pórkem a prohříváme směs tak dlouho, dokud se sýr nezačne rozpouštět. Hned vmícháme smetanovo-pažitkovou směs, přidáme kečup. Podáváme s dušenou kapustou.
Zařazení: Maso Drůbeží

Komentáře k receptu

  • Michaela K.
    Michaela K. |

    21. 8. 2006 19:44

    a musí tam být ten kečup? mě se to nějak nezdá

  • Růžena Šimková
    Růžena Šimková |

    14. 4. 2006 12:58

    Dělala jsem bez dušené kapusty,je to výborný recept,dobrá chuť.

  • Marie Demčáková
    Marie Demčáková |

    28. 11. 2005 17:32

    tento recept vařím dost často,takže pažitková smetana je tak jak se správně domníváte smetanu smícháme s nasekanou petrželkou vůbec se nemusíte bát že vám bude kapusta nějak narušovat chut ,dělám tenhle recept i přátelům a všichni si moc pochutnají. Mějte se krásně a hezký den .Marie

  • Jana Wernischova
    Jana Wernischova |

    25. 11. 2005 12:18

    Pod pojmeme pažitková smetana míníte prosté smíchání smetany s nakrájenou pažitkou? A ještě tohle: kapustu milujeme na všechny způsoby, ale přece jenom: netluče se už v tomhle případě právě s tou opažitkovanou smetanou?