Autor:

Kuřecí mňamka Evy Pilarové

60 minut PT0H60M
Snadné
Porce: 1
Ingredience
Kuřecí maso
řízek
 
Krenex  
Sůl  
Salám  
Tvrdý sýr  plátek

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Řízky naklepeme, osolíme, vložíme na slabě pomaštěný alobal. Poklademe krenexem, obložíme plátky šunky, na který dáme znovu krenex. Navrch položíme plátky sýra. Balíčky alobalu dobře uzavřeme.

Vložíme je na plech, podlijeme trochou horké vody a dáme do trouby. Pečeme asi půl hodiny. Krenexem nešetříme, dodá masu pikantní chuť!

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 11 x
2+
4.5 11 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2+ (hodnoceno 11x)
Steak Chateaubriand Maso k obědu (nejen) pro muže Články z

Komentáře k receptu: Kuřecí mňamka Evy Pilarové

Komentáře

  1. Lenka Machovská   28.09.2010 | 10:26 | reagovat | závadný

    mám podobný recept kuřecí závitky řízky se osolí,opepří pomažou krenexem pokladou šunkou a plátky tvrdého sýra zavinou..na oleji se zpění cibulka kterou zasypu mletou paprikou přidám trošku vody a závitky zprudka opeču..dusím do změknutí nakonec zahustím kysanou smetanou..fakt dobré jí ještě do šťávy než ji zahustím přidávám jeden slepičí nebo kuřecí bujón a samozřejmě dochutím

  2. Lůča   14.09.2005 | 3:05 | reagovat | závadný

    Zas tak pikantní to nebylo, ta šunka, kuřecí maso a sýr chuť dost zjemňují. Skusila bych vepřové, přidala navíc hořčici, česnek a určitě bych to nepekla v alobalu, ale přímo na pekáči... zdálo se mi to moc "vodnaté". ale to už by byl úplně jiný recept. Každý máme prostě jiné chutě.

  3. Alena Loskot   18.06.2005 | 6:30 | reagovat | závadný

    Moc jsme si pochutnali,diky.

  4. Radka Albrechtová   18.06.2005 | 0:04 | reagovat | závadný

    No Míšo ono to asi bylo myšlený tak že se to maso má jakoby přehnout, takže ta náplň zůstane uvnitř (nebude přímo na tom alobalu). Doufám že jsem se vyjádřila dobře. Já bych to jakoby zabalila, takže by se alobalu dotýkalo pouze maso.

  5. Míša Procházková   17.06.2005 | 17:30 | reagovat | závadný

    jídlo bylo výborné,jen se po něm "zaprášilo". Jen bych sýr dala pod šunku a ne naopak,protože se mi připlácl k alobalu a nešel sundat.Jinak ale opravdu vynikající.

1 2 3 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web