Kuřecí maso s játry

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      kuřecí prsa
    • 250
      g kuřecí játra
    • 1
      lžička grilovací koření
    • 1
      lžička provensálské bylinky
    • 1
      špetka kmín
    • 1
      špetka kari
    • 2
      lžíce sojová omáčka
    • olivový olej
    • 1
      dl smetana ke šlehání

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuřecí játra nakrájíme na menší kousky a na olivovém oleji orestujeme. Vyndáme z pánve na talíř. Do pánve nalijeme trochu olivového oleje a přidáme kuřecí maso smíchané s grilovacím kořením, provensálským kořením, kmínem a kari. Orestujeme.
2
Když je maso hotové přidáme zpět játra, podlijeme trochou vody, přidáme sojovou omáčku a necháme přejít varem. Odstavíme a zalijeme smetanou, řádně promícháme.
3
Nejlépe podávat s česnekovými bramborami. (Pečené brambory na plechu potřené olejem s utřeným česnekem).
Zařazení: Maso
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Jitka Bublová
    Jitka Bublová |

    3. 9. 2007 11:46

    O víkendu jsem vyzkoušela, super. Místo provensálského koření, které moje rodina moc nemusí, jsem použila koření Mexiko od Kotányi a tím pádem i vynechala kari, a všichni o překot chválili a už dopředu se dožadovali opakování. Jako přilohu jsem udělala podle receptu opečené česnekové bramboty a nemělo to chybu, vynikající. Dávám 1 a vřele doporučuji (i s těmi brambory).

  • Vera Bojcukova
    Vera Bojcukova |

    17. 6. 2007 19:52

    Tak to byla velká bašta.Pikantní,nemá to chybu...Jako přílohu jsem zvolila rýžové nudle,jednak z toho důvodu,že jsou hned hotové.Recept doporučuji ,je OK.

  • eva konečná
    eva konečná |

    22. 4. 2007 06:24

    bylo to dobré....

  • Kasumi Shinzawai
    Kasumi Shinzawai |

    2. 4. 2005 20:29

    je to docela pikantni, tze ty brambory s cesnekem jsou k tomu uz moc.. kazdopadne dobre..