Kuřecí maso na kari

Hodnocení:

Moje:

-
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      plátek kuřecí maso
    • 1
      lžíce kari
    • 1
      ks cibule
    • 3
      stroužek česnek
    • 1
      lžíce kečup - jemný
    • 1
      lžíce solamyl (bramborový škrob)
    • 1
      lžíce sojová omáčka
    • 1
      ks pórek
    • slunečnicový olej
    • 1
      lžíce grilovací koření
    • voda

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na stejně velké kostky, dáme do misky. Zalijeme olejem a přidáme cibuli na drobno, česnek, kari, grilovací koření a kečup. Vše promícháme se solamylem a necháme tak 2 hodiny odležet. Poté si rozpálíme olej, dáme na pánev a zprudka smažíme, aby se nám maso zatáhlo, přidáme nakrájený pórek trochu podlejeme vodou a dusíme. Podáváme s rýží nebo hranolky.
Zařazení: Maso Drůbeží
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Marta
    Marta |

    22. 8. 2015 17:53

    Super jídlo. Děti se olizovali až za ušima. navíc to bylo hned hotové. Měli jsme to s rýží, příště zkusíme bramboráčky. Doporučuji :-)

  • Daniela Barvínková
    Daniela Barvínková |

    21. 10. 2009 13:57

    Moc dobré. Jako přílohu jsem udělala bramboráčky, na porek jsem zapomněla, ale ani to nevadilo :)

  • Petra
    Petra |

    28. 3. 2007 19:11

    Jednoduché, rychlé a výborné. Všem doporučuji vyzkoušet...

  • Barbora Polakova
    Barbora Polakova |

    24. 6. 2006 21:44

    Dnes sme to mali k obedu spolu s ryzou a bolo to velmi dobre a to mi pochvalil aj manzel, ktory nema rad kuracie maso.