Autor:

Kuřecí kůže po čínsku

Snadné
Porce: 2
Ingredience
Kuřecí maso
kůže ze dvou kuřat
 
Okurka
hadovka (nebo 2 sladkokyselé okurky) 1/2 naložené kapie
1 ks
Česnek 2 stroužek
Sůl  
Zálivka:
Sojová omáčka 4 lžíce
Cukr 1 lžíce
Balzamikový ocet 3 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Kůže nejdříve uvaříme v mírně osolené vodě asi 20 minut. Kůže by něměly být příliš měkké a rozvařené. Vychladlé je pak nakrájíme na jemné nudličky a dáme do mísy. Smícháme s okurkou a kapií vše nakrájené na nudličky a dle chuti přidáme lisovaný česnek. Vše zalijeme výše uvedenou zálivkou.

Každému to moc chutná. Z čeho to je připravené, říkám až když jsou talíře prázdné :-))
Z vývaru co zbyl po kůžích je možné ještě udělat docela dobrou polévku.

Poznámka: tento pokrm podávám s rýžovými nudlemi, (nudle se dávají na 3 minuty do vody - balení po 4 zalisovaných balíčcích cca 25,-Kč).

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
10 prohřešků proti italské kuchyni, kterých se dopouštíme Články z

Komentáře k receptu: Kuřecí kůže po čínsku

Komentáře

  1. Kamil Krybus   20.10.2007 | 20:21 | reagovat |

    Holky, jste super. Tak se nám tu pod jedním receptem sešlo receptů pět. Postupně určitě vyzkouším. Díky všem!!!

  2. Anonym   20.10.2007 | 16:23 | reagovat |

    Kůži zásadně vyhazuji - vesměs ještě syrovou.

  3. Jana   20.10.2007 | 1:17 | reagovat |

    A já blbec kůži doposudvyhazovala, protože se mi zdála příliš tučná. A vida, to je nápadů!

  4. Lusinda   19.10.2007 | 14:13 | reagovat |

    Já kůži plním klasickou nádivkou z namoč.rohlíků,česneku,vejce.pepře,soli,majoránky a angl.slaniny.Můžeme přidat i petrželku nebo lehce podušené houby.

  5. Marsí   19.10.2007 | 12:40 | reagovat |

    Stejně jako Kamil plním kůži z kuřete už ale zbytky uvařeného masa z polévky, tvrdým sýrem na kostičky, trochou housky namočené v mléce, přidám vejce a burské oříšky nebo sojové boby, zabalím a upeču..je to dobrota..:-)

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít! Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít!
Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily? Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily?
Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web