Autor:

Kuřecí křidélka na pivě

Snadné
Porce: 1
Ingredience
Kuřecí maso
křídla (dle počtu strávníků)
 
Cibule 3 ks
Pivo - černé
(používám Krušovice)
1 ks
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Cibuli oloupene a nakrájíme na proužky a poklademe do pekáčku. Křidélka omyjeme, osolíme a opepříme a klademe na cibuli. Vše podlijeme asi 1/2 lahve piva. Pečeme na 250 °C asi hodinu (nejdříve zakrytá a ke konci je nechávám vypéct bez poklice), až jsou křidélka zlatá (díky černému pivu a cibuli zkaramelizují a jsou až tmavě hnědá) a případně je podléváme zbytkem piva.
Podáváme s vařenými brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Kuře v bylinkové strouhance na kapustových listech Říjnová tabule může být veselejší - 4 barevné recepty pro vás Články z

Komentáře k receptu: Kuřecí křidélka na pivě

Komentáře

  1. Danča   12.01.2008 | 12:44 | reagovat |

    Jasně, piva prostě co hrdlo ráčí :-))))

  2. Anna Kolocová   11.01.2008 | 7:46 | reagovat |

    no na jednu porci bych dala ty cibule jen 2 aby jí tam nebylo moc, křidýlek podle toho jaký jste žrout a lahev piva bych nechala, cca půlka sice při tomto množství zbyde, ale může se dopít:)

  3. Tomáš Marný   10.01.2008 | 14:12 | reagovat |

    I pro jednu porci cca 4 křídla 3 střední dibule a láhev piva?,

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web