Autor:

Kuřecí křidélka a la Józa

Střední
Porce: 1
Ingredience
Kuřecí maso
křídla
 
Kysané zelí  
Sůl  
Grilovací koření  
Cukr  
Smetana  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Na dno pekáčku nebo remosky poklademe kysaným zelím (můžete posypat lžící cukru), na zelí naskládáme křídla, která posolíme a hodně posypeme grilovacím kořením. Vše zalijeme smetanou. Pečeme do změknutí a podáváme s chlebem nebo brambory.

I když se to nezdá je to výborné a nejlepší druhý den.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Pečené kuřecí kousky na medu Leden mnoha chutí Články z

Komentáře k receptu: Kuřecí křidélka a la Józa

Komentáře

  1. Barča   22.01.2005 | 12:46 | reagovat |

    Ono je to opravdu vynikajicí. Zařazujeme do jídelníčků. Také jsem přisladila. Je to rychlé, nezamaže se moc nádobí - prostě akorát pro mě.

  2. Eva   19.11.2004 | 13:31 | reagovat |

    Souhlasím, vynikající. Také jsem přisladila a pak se všichni olizovali. Bohužel na druhý den nic nezbylo.

  3. Jana   27.09.2004 | 10:10 | reagovat |

    Opravdu je to moc dobré, zařazujeme doma do jídelníčku. Akorát to zelí se na konci přípravy musí přisladit podle chuti - každé je jinak kyselé. Ale s brambory opravdu vynikající. Mňam

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web