Autor:

Kuřecí klasika

Střední
Porce: 1
Ingredience
Kuřecí maso
stehenní řízek
300 g
Cibule
Větší
1 ks
Česnek
Min.
3 stroužek
Kečup - jemný  
Olej  
Sůl  
Pepř mletý  
Kmín  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Na pánvi necháme na oleji zesklovatět nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na malé kousky nakrájené kuřecí maso (může být i krůtí nebo vepřové), osolíme, opepříme, přidáme nakrájený česnek, kmín, kečup a trochu vody (tolik, aby stačila během přípravy vysmahnout). S kořením můžeme vhodně experimentovat, tzn. grilovací koření, paprika, bazalka, tymián, zázvor, dobré jsou i houby, čerstvé nebo sušené, zelená nebo červená paprika, rajče, všeho ale s mírou.

Necháme dusit na mírném ohni pod pokličkou asi 20 min., potom odkryjeme a necháme dojít, až tam není žádná voda.

Přílohy: dušená rýže, vařené nebo pečené brambory, hranolky, těstoviny, chleba (ale ne všechno najednou...).

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Cuketová pomazánka s pistáciemi Cuketa & lilek - skvělá dvojka pro konec léta Články z

Komentáře k receptu: Kuřecí klasika

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web