Autor:

Kuřecí játra na víně

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí játra 1 kg
Cibule 2 ks
Červené víno 3 dl
Slunečnicový olej  
Kmín  
Červená paprika  
Sůl  
Mouka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vnitřnosti, Drůbeží

Na oleji nechám zesklovatět 1 a půl cibule, potom přidám na větší kousky nakrájená kuřecí játra, lehce zasypu mletou paprikou a kmínem a orestuji. Po vydušení na tuk přiliji červené víno (raději míň, přidat se dá vždy), ochutím pepřem a solí a nechám dusit do poloměkka. Potom dodám zbývající část cibule a ještě chvíli dusím. Nakonec zahustím záklechtkou z mouky (pokud se víno ideálně vydusí, není třeba).
Jako příloha je možno téměř vše - chleba, rýže, brambory, knedlík.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1
Roláda z bramborového těsta Bramborové těsto krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Kuřecí játra na víně

Komentáře

  1. Martina   09.12.2007 | 11:12 | reagovat |

    Super,strasne nám to chutná,ale jelikoz mame male deti tak jim vzdy delam neco jineho

  2. Franta Budinsky   03.02.2007 | 10:30 | reagovat |

    trosku jsem to vylepsil o papriku,ale jinak vyborny

  3. Anonym   07.04.2006 | 15:13 | reagovat |

    Je to výborný!Vyzkoušela jsem a nemůžu si to vynachválit

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web