Autor:

Kuřecí játra na hrášku

Snadné
Porce: 2
Ingredience
Játra
drůbeží
500 g
Mražený hrášek 400 g
Slunečnicový olej  
Cibule 1 ks
Paprika - sladká  
Kečup - jemný 4 lžíce
Pepř mletý  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vnitřnosti, Drůbeží

Kuřecí játra odblaníme. Cibuli nakrájíme na tenké nudličky, zpěníme na oleji, přidáme játra a za stálého míchání je opečeme. Mírně je podlijeme vodou, přidáme kečup, mletou papriku a dusíme, až téměř změknou.

Přidáme hrášek a dusíme je ještě několik minut. Opepříme, osolíme, necháme přejít varem a hned podáváme.

Jako příloha jsou vhodné vařené brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 5 x
1
5 5 5 1
V jednom ohni: Pekelně ostré vaření na zahřátí Články z

Komentáře k receptu: Kuřecí játra na hrášku

Komentáře

  1. Helena Pawlasová   15.06.2009 | 17:56 | reagovat |

    Moc dobre, davam 1

  2. Martina Baldrmanová   16.11.2005 | 19:09 | reagovat |

    Bylo to dobré...jen jsem tam dala trochu více kečupu:)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web