Kuřecí játra na hrášku

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 5
neuvedeno
2
porce
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g játra drůbeží
    • 400
      g mražený hrášek
    • slunečnicový olej
    • 1
      ks cibule
    • paprika - sladká
    • 4
      lžíce kečup - jemný
    • pepř mletý
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuřecí játra odblaníme. Cibuli nakrájíme na tenké nudličky, zpěníme na oleji, přidáme játra a za stálého míchání je opečeme. Mírně je podlijeme vodou, přidáme kečup, mletou papriku a dusíme, až téměř změknou.
2
Přidáme hrášek a dusíme je ještě několik minut. Opepříme, osolíme, necháme přejít varem a hned podáváme.
3
Jako příloha jsou vhodné vařené brambory.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Helena Pawlasová
    Helena Pawlasová |

    15. 6. 2009 17:56

    Moc dobre, davam 1

  • Martina Baldrmanová
    Martina Baldrmanová |

    16. 11. 2005 19:09

    Bylo to dobré...jen jsem tam dala trochu více kečupu:)