Autor:

Kuřecí dušená játra

Snadné
Ingredience
Kuřecí játra  
Cibule 1 ks
Pepř mletý  
Kmín  
Hladká mouka 1 lžíce
Sůl  
Olej  
Voda  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vnitřnosti

Na oleji na mírném ohni zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme čistá nakrájená játra, pepř a kmín a opékáme. jakmile jsou játra opečená, vyndáme je a do zbylé šťávy nasypeme mouku a přidáme trochu oleje. 10 až 15 minut vyrábíme růžovou jíšku, zředíme ji vodou a mouku pořádně rozmícháme, aby v ní neplavaly hrudky. Vrátíme do ní játra, přikryjeme je pokličkou a dusíme, dokud nejsou měkké. Solíme až nakonec! Podáváme s rýží nebo těstovinami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Gastronomické poklady šťavnaté Brazílie Články z

Komentáře k receptu: Kuřecí dušená játra

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web