Kuřecí bramboráky

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
neuvedeno
2
porce
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g kuřecí maso řízek
    • 5
      lžička solamyl (bramborový škrob)
    • 3
      ks vejce
    • 1
      lžička paprika - sladká
    • 0,5
      lžička pálivá paprika
    • 1
      lžička pepř mletý
    • 0,5
      lžička kari
    • 5
      lžička sojová omáčka
    • 1
      ks cibule
    • rostlinný olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na tenké nudle, cibuli na drobno a smicháme s kořením, vejci a olejem, necháme 1/2 hodinky odležet. Smažíme jako bramboráky.
2
Vhodná příloha je bramborová kaše, brambory nebo zeleninový salát.
Zařazení: Maso Drůbeží

Komentáře k receptu

  • Petula Her
    Petula Her |

    8. 9. 2007 22:39

    A kde jsou ty brambory..? :-D

  • Lenka S
    Lenka S |

    26. 8. 2006 20:57

    Opravdu výborné! Je možné i koření trochu pozměnit a udělat ještě pikantnější. :o)

  • sarka lastuvkova
    sarka lastuvkova |

    16. 2. 2006 08:52

    opravdu moc dobre,doporucuji vsem vyzkouset,urcite to stoji za to.

  • Naďa
    Naďa |

    17. 2. 2005 00:27

    Obdoba "čínských placiček",vzhledem k použitým ingrediencím jsou pikantnější.Velmi dobré a chutné.

  • ota
    ota |

    16. 2. 2005 21:50

    je to rychlé,jednoduché a výborné!vyzkoušejte,dobrou chutˇ