Kuře v římském hrnci

Střední
Porce: 3
Ingredience
Kuřecí maso
prsa (nebo vykostěná stehna)
3 ks
Žampiony 4 ks
Brambory 6 ks
Koření na kuře  
Sůl  
Tvrdý sýr  
Pórek
1/2 menší
 
Mražená zelenina
např. čína
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Do připraveného římského hrnce dáme na dno pórek nakrájený na kolečka, maso rozporcujeme na menší kousky, posolíme, okořeníme a položíme na pórek. Žampiony nakrájíme na plátky a položíme na maso, zasypeme mraženou zeleninou, stačí 1/2 sáčku. Brambory oškrábeme a nakrájíme na plátky, položíme na zeleninu, osolíme a dáme přikryté do studené trouby.

Pečeme při 180 °C asi 3/4 hodiny. Odkryjeme, zasypeme hustě strouhaným sýrem, nebo poklademe jen plátky a dáme zapéct ještě asi na 1/4 hod.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Pečená kachna po savojsku Recept na víkend: Pečená kachna po savojsku Články z

Komentáře k receptu: Kuře v římském hrnci

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web