Kuře v římském hrnci

Střední
Porce: 3
Ingredience
Kuřecí maso
prsa (nebo vykostěná stehna)
3 ks
Žampiony 4 ks
Brambory 6 ks
Koření na kuře  
Sůl  
Tvrdý sýr  
Pórek
1/2 menší
 
Mražená zelenina
např. čína
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Do připraveného římského hrnce dáme na dno pórek nakrájený na kolečka, maso rozporcujeme na menší kousky, posolíme, okořeníme a položíme na pórek. Žampiony nakrájíme na plátky a položíme na maso, zasypeme mraženou zeleninou, stačí 1/2 sáčku. Brambory oškrábeme a nakrájíme na plátky, položíme na zeleninu, osolíme a dáme přikryté do studené trouby.

Pečeme při 180 °C asi 3/4 hodiny. Odkryjeme, zasypeme hustě strouhaným sýrem, nebo poklademe jen plátky a dáme zapéct ještě asi na 1/4 hod.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Panenka plněná gorgonzolou Vepřové hodování Články z

Komentáře k receptu: Kuře v římském hrnci

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Jakou barvu má vaše aura? Naučte se ji vidět a číst v ní! Jakou barvu má vaše aura? Naučte se ji vidět a číst v ní!
Rychlé a levné recepty z kuřete: Na houbách, s rajčaty nebo na kari! Rychlé a levné recepty z kuřete: Na houbách, s rajčaty nebo na kari!
Tea Tree olej Australian Bodycare : Poznejte jeho kouzelné účinky na vaše zdraví Tea Tree olej Australian Bodycare : Poznejte jeho kouzelné účinky na vaše zdraví
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web