Kuře v římském hrnci

Střední
Porce: 3
Ingredience
Kuřecí maso
prsa (nebo vykostěná stehna)
3 ks
Žampiony 4 ks
Brambory 6 ks
Koření na kuře  
Sůl  
Tvrdý sýr  
Pórek
1/2 menší
 
Mražená zelenina
např. čína
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Do připraveného římského hrnce dáme na dno pórek nakrájený na kolečka, maso rozporcujeme na menší kousky, posolíme, okořeníme a položíme na pórek. Žampiony nakrájíme na plátky a položíme na maso, zasypeme mraženou zeleninou, stačí 1/2 sáčku. Brambory oškrábeme a nakrájíme na plátky, položíme na zeleninu, osolíme a dáme přikryté do studené trouby.

Pečeme při 180 °C asi 3/4 hodiny. Odkryjeme, zasypeme hustě strouhaným sýrem, nebo poklademe jen plátky a dáme zapéct ještě asi na 1/4 hod.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Vepřová panenka s houbami a jablky Večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Kuře v římském hrnci

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web