Kuře v římském hrnci

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
3
porce
neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 3
      ks kuřecí maso prsa (nebo vykostěná stehna)
    • 4
      ks žampiony
    • 6
      ks brambory
    • koření na kuře
    • sůl
    • tvrdý sýr
    • pórek 1/2 menší
    • mražená zelenina např. čína

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do připraveného římského hrnce dáme na dno pórek nakrájený na kolečka, maso rozporcujeme na menší kousky, posolíme, okořeníme a položíme na pórek. Žampiony nakrájíme na plátky a položíme na maso, zasypeme mraženou zeleninou, stačí 1/2 sáčku. Brambory oškrábeme a nakrájíme na plátky, položíme na zeleninu, osolíme a dáme přikryté do studené trouby.
2
Pečeme při 180 °C asi 3/4 hodiny. Odkryjeme, zasypeme hustě strouhaným sýrem, nebo poklademe jen plátky a dáme zapéct ještě asi na 1/4 hod.
Zařazení: Maso Drůbeží

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.