Autor:

Kuře v majonéze II.

Snadné
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí maso
celé kuře
1 ks
Majonéza 1 sklenice
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Koření
na přípravu kuřete
1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Kuře naporcujeme, osolíme, opepříme a dochutíme dle vlastní chuti, vložíme do majonézy a pořádně oplácáme. Necháme naležet do druhého dne a upečeme ve sklokeramické nádobě do měkka. Podáváme s hranolky a tatarkou. Trochu kalorická bomba, ale jinak dobré.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Bramborový šumavský toč se zelím Recepty na víkend: Lidová domácí čtveřice Články z

Komentáře k receptu: Kuře v majonéze II.

Komentáře

  1. Anonym   27.03.2008 | 12:07 | reagovat | závadný

    Ale anonyme(z 26.3.2008),vždyť je toto web o vaření jako takovém,p.Krybus chtěl jen upozornit na množství tuku v receptu.Navrhl i změnu.Zkuste je to fakt výborný.Věřím,že to nemyslel zle.Pokud je od fochu,tak se nedivím na jeho upozornění,dnes je trend jíst méně tučná jídla.Recept p.Janečkový může být dobrý,ale raději s vařeným bramborem a haldou salátu.:-)PS

  2. anonym   26.03.2008 | 12:54 | reagovat | závadný

    Tak abyste vedeli,pane Kamil.Majonezu,tatarku delam vzdy svoji,domaci,tisickrat chutnejsi a zdravsi a taky hranolky.A jinak existujou lidi,kterim kaloricke bomby nevadi.

  3. Kamil Krybus   08.11.2007 | 15:18 | reagovat | závadný

    Omlouvám se za poněkud ostrou reakci. Ale jsem trochu z oboru a z technologického hlediska znám, co obsahují průmyslově vyráběné majonézy, tatarky a hranolky. Proto ten námět na úpravu receptu.

  4. Silva Machová   07.11.2007 | 19:46 | reagovat | závadný

    Myslím pane Kamile,že přílohu může zvolit každý sám,tohle jídlo znám,a je moc dobré,jen si ho dávám s vařeným bramborem.

  5. Kamil Krybus   06.11.2007 | 21:49 | reagovat | závadný

    Trochu síla - majonéza, tatarka, hranolky. Lepší je to naňaňhat bílým jogurtem a pak to péct na nakrájené cibuli. Je nasládlá a pěkně ladí s kyselostí jogurtu.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Krysy zazáří v práci a Koňům splní partner tajné přání Horoskop na další týden: Krysy zazáří v práci a Koňům splní partner tajné přání
Nahá jóga: Podívejte se na dechberoucí fotografie! Nahá jóga: Podívejte se na dechberoucí fotografie!
Jeden lék, mnoho podob: Kdy užít pilulku, kdy sirup a kdy třeba čípek? Jeden lék, mnoho podob: Kdy užít pilulku, kdy sirup a kdy třeba čípek?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web