Autor:

Kuře v anglické slanině

Střední
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí maso
prsní řízek
4 ks
Anglická slanina 4 plátek
Sýr Niva
nebo Hermelín
100 g
Smetana 250 ml
Eidam sýr 100 g
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Do kuřecích prsou na širším konci uděláme nožem kapsičku do které dáme špalíček nivy (hermelínu), spíchneme párátkem a osolíme. Každý kousek obtočíme plátkem anglické slaniny, delší plátky jsou lepší, lépe obtočíte celý kousek.

Vložíme do pekáčku, přelijeme smetanou a dáme do trouby na 200 °C a pečeme hodinu. Asi deset min. před dopečením zasypeme strouhaným eidamem a necháme dopéct.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Panenka plněná gorgonzolou Vepřové hodování Články z

Komentáře k receptu: Kuře v anglické slanině

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Největší zdravotnická soutěž v ČR učí ordinace komunikovat s pacienty online Největší zdravotnická soutěž v ČR učí ordinace komunikovat s pacienty online
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web