Autor:

Kuře se zelím II.

Porce: 4
Ingredience
Kuřecí maso
celé kuře
1 ks
Kysané zelí 1 sklenice
Pivo 1 sklenice
Sůl  
Kmín  
Sádlo 1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Kuře omyjeme, osolíme, okmínujeme a naplníme zelím. Přilijeme dovnitř ještě asi 1/2 sklenice piva. Pekáč vytřeme sádlem, položíme do něj kuře a obložíme jej zbytkem zelí. Pečeme ve vyhřáté troubě doměkka za občasného podlévání pivem. Podáváme nejlépe s bramborovým knedlíkem

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Gastronomické poklady šťavnaté Brazílie Články z

Komentáře k receptu: Kuře se zelím II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web