Kuře s masovou nádivkou a žampionovou omáčkou

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
4
porce
neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks kuřecí maso celé kuře
    • 1
      plechovka nákládané žampiony
    • 150
      g uzený bůček
    • 1
      ks cibule
    • 1
      ks brambory malá vařená
    • 100
      g máslo
    • 200
      g mleté maso
    • 1
      ks vejce
    • hladká mouka
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Smícháme mleté maso, 1/2 plechovky nakrájených žampionů, vejce, sůl, 50 g nakrájeného uzeného bůčku, nakrájenou cibuli, nastrouhaný brambor a touto směsí naplníme osolené kuře. Otvor zašijeme, kuře poklademe vločkami másla, podlijeme a pečeme asi 90 minut.
2
Poté kuře vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, přidáme zbytek na kostičky nakrájeného bůčku, zaprášíme moukou, zalijeme vodou a rozmícháme. Přidáme zbytek nakrájených žampionů a provaříme. Dochutíme solí, pepřem a podáváme s brambory nebo rýží.
Zařazení: Maso Drůbeží

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.