Kuře s hruškou - PEARCH

Hodnocení:

Moje:

-
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks kuřecí maso celé kuře (rozporcované)
    • 4
      ks cibule
    • 1
      ks hrušky
    • sůl
    • pepř mletý
    • sádlo
    • 1
      lžíce muškátový oříšek mletý
    • kmín drcený celý
    • 1
      lžička máslo paprika

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do pekáče přidáme lžíci sádla a másla, necháme rozplynout a přidáme na středně hrubo nakrájenou cibuli a osmažíme do sklovata. Přidáme všechno koření a rozkrájenou hrušku a zamícháme do cibule.
2
Dále okořeníme solí, kmínem a pepřem, kuřecí kousky položíme na cibuli. Podlijeme hrnečkem vody a dáme pect v přiklopeném pekáčku na 200 stupňů cca 50 minut aby šlo maso od kostí. Potom ještě na 6 min. odkryjeme pekáček a necháme udělat kůrku na 250 stupňů na gril.
Zařazení: Maso Drůbeží

Komentáře k receptu

  • Zora Manasová
    Zora Manasová |

    13. 7. 2009 23:06

    1 PL muškátového orechu - nie 1 ČL? PL sa mi zdá veľa. Ďakujem.

  • Zora Manasová
    Zora Manasová |

    13. 7. 2009 23:05

    Jedna polievková lyžica muškátového orechu - nie jedna čajový lyžička? PL sa mi zdá veľa. Ďakujem.

  • Zora Manasová
    Zora Manasová |

    13. 7. 2009 23:05

    Jedna polievková lyžica muškátového orechu - nie jedna čajový lyžička? PL sa mi zdá veľa. Ďakujem.