Autor:

Kuře po soluňsku

Snadné
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí maso
řízek
4 ks
Jablka
oloupaná
2 ks
Cibule 1 ks
Ananasový kompot
malá
1 plechovka
Pepř mletý  
Sůl  
Křen  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Maso nakrájíme na kostky a osmahneme na cibulce. Když se zatáhnou póry, přidáme nastrouhaná jablka, osolíme, opepříme a mírně podlijeme vodou. Dusíme do měkka. Když je maso hotové, vmícháme na kousky nakrájený ananas. Podáváme s rýží a nastrouhaným křenem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pečené krůtí prso na perlovém kuskusu Září ve vaší kuchyni Články z

Komentáře k receptu: Kuře po soluňsku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web