Autor:

Kuře po selsku (vitana)

Střední
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí maso
celé kuře
1 ks
Mletá sladká paprika 1 lžíce
Rajský protlak 2 lžíce
Zelená paprika 2 ks
Pálivá paprika 1 lžička
Cibule 2 ks
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Na sádle osmahneme ciblku a na ní dozlatova porce kuřete, zasypeme sladkou i pálivou paprikou, osolíme přidáme nakrájené papriky a podlejeme dusíme do měka, zahustíme protlakem. Podáváme s noky, rýží nebo těstovinami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Muffiny z mletého krůtího masa s kaší Mleté maso v hlavní roli Články z

Komentáře k receptu: Kuře po selsku (vitana)

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web