Kuře po myslivecku II.

60 minut PT0H60M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí maso
kuřecí maso (nebo 4 stehna)
1 ks
Sýr 4 lžíce
Rajský protlak 2 lžíce
Bílé víno 1 sklenice
Rostlinný olej 2 lžíce
Cibule  
Petrželka  
Pepř mletý
celý
4 ks
Hřebíček 1 ks
Nové koření 2 ks
Bobkový list 1 ks
Tymián 1 špetka
Česnek 1 stroužek
Jalovec
bobulky
4 ks
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Porce kuřete opečeme na oleji, přidáme pokrájenou cibuli a česnek, osolíme, přidáme koření a podlijeme vínem. Dusíme do měkka.
Pak přidáme protlak a trochu vody, nebo vývaru, lehce provaříme. Před podáváním vyjmeme koření.
Podáváme posypané sýrem a petrželkou s těstovinami nebo rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Ořechová zmrzlina v pivním těstíčku Ořechová zmrzlina v pivním těstíčku a další "pivní"recepty Články z

Komentáře k receptu: Kuře po myslivecku II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit! 5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit!
Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám? Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám?
Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp? Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web