Kuře po myslivecku II.

60 minut PT0H60M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí maso
kuřecí maso (nebo 4 stehna)
1 ks
Sýr 4 lžíce
Rajský protlak 2 lžíce
Bílé víno 1 sklenice
Rostlinný olej 2 lžíce
Cibule  
Petrželka  
Pepř mletý
celý
4 ks
Hřebíček 1 ks
Nové koření 2 ks
Bobkový list 1 ks
Tymián 1 špetka
Česnek 1 stroužek
Jalovec
bobulky
4 ks
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Porce kuřete opečeme na oleji, přidáme pokrájenou cibuli a česnek, osolíme, přidáme koření a podlijeme vínem. Dusíme do měkka.
Pak přidáme protlak a trochu vody, nebo vývaru, lehce provaříme. Před podáváním vyjmeme koření.
Podáváme posypané sýrem a petrželkou s těstovinami nebo rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Sushi umaraki (California Roll) Japonské sushi krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Kuře po myslivecku II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web