Autor:

Kuře po marseilsku

Snadné
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí maso
celé kuře
1 ks
Slanina 100 g
Cibule 2 ks
Česnek 6 stroužek
Rajský protlak
menší konzerva
1 ks
Olivy
tmavé
300 g
Bílé víno 250 ml
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Kuře naporcujeme, osolíme, opepříme a opečeme na rozpuštěné slanině. Přidáme cibuli a česnek a chvíli smažíme s kuřetem. Zalijeme vínem a přidáme protlak, olivy a případně další koření. Dusíme asi 3/4 hodiny až změkne.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Velikonoční nádivka Velikonoční nádivka krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Kuře po marseilsku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit! 5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit!
Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám? Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám?
Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp? Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web