Kuře po marseilsku

Hodnocení:

Moje:

-
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks kuřecí maso celé kuře
    • 100
      g slanina
    • 2
      ks cibule
    • 6
      stroužek česnek
    • 1
      ks rajský protlak menší konzerva
    • 300
      g olivy tmavé
    • 250
      ml bílé víno
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuře naporcujeme, osolíme, opepříme a opečeme na rozpuštěné slanině. Přidáme cibuli a česnek a chvíli smažíme s kuřetem.
2
Zalijeme vínem a přidáme protlak, olivy a případně další koření. Dusíme asi 3/4 hodiny až změkne.
Zařazení: Maso Drůbeží

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.