Autor:

Kuře na zelíčku

Snadné
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí maso
křídla
8 ks
Kysané zelí 1 sklenice
Slanina  
Žampiony  
Brambory  
Masox  kostka
Sůl  
Grilovací koření  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Brambory omyjeme, nakrájíme na kostičky a poklademe na plech, osolíme.
Na to dáme vrstu zelí (bez umytí, aby v něm zůstala ta voda), nakrájenou slaninu na kostičky a nakrájené žampiony na plátky.
Kuřecí maso posypeme grilovacím kořením, poklademe na zelí, přikryjeme a dáme do trouby.
Prvních 25 min. přikryté. Potom odkryjeme, podlijeme vývarem z bujónu a necháme péct, dokud brambory nejsou měkké a maso má křupavou kůžičku!
My, jelikož žijeme v Bulharsku, k tomu jíme ještě toustový chleba!

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1-
4.67 3 5 1
Anglický masový páj Mleté maso - nekonečno možností Články z

Komentáře k receptu: Kuře na zelíčku

Komentáře

  1. LLenkaa   09.07.2012 | 12:52 | reagovat |

    Nebylo to vůbec špatné, ale řekla bych, že až příliš kyselé, a to nám normálně kyselá chuť nevadí. Příště bych zelí propláchla a myslím si, že se tím vůbec nic nezkazí. Jinak rychlé, jednoduché a chutné.

  2. Petra Ruddy   07.04.2009 | 20:39 | reagovat |

    Vyborne!!!!Chutnalo cele rodine.

  3. Petra Ruddy   07.04.2009 | 20:36 | reagovat |

    Vyborne,chutnalo to cele rodine.Davam za 1 a pridavam do oblibenych!!!!

  4. Zdena Haertlová   25.10.2006 | 19:11 | reagovat |

    Kuře pečené na kys. zelí je velmi dobré. Já dám na pekáč silnou vrstvu kys. zelí , navrch dám naporcované kuře a bůček, osolím a posypu kmínem. Zaliju menším množstvím vody a peču doměkka. Šťáva z masa se vsákne do zelí. Podávám s bramborovým knedlíkem.

  5. Michaela Atherton   20.05.2006 | 14:25 | reagovat |

    Vypada to bajecne a desne me mrzi, ze to budu muset udelat az budu sama doma, protoze manzel neji houby ani zeli... Rozhodne si to ale jeden den dopreji!

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web