Autor:

Kuře na zelí jinak

60 minut PT0H60M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí maso
celé kuře
1 ks
Kysané zelí  
Zakysaná smetana 2 kelímek
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Naporcované, osolené kuře dáme na dno pekáče, na to rozložíme kyselé zelí (my dáváme 2 sáčky) trochu zředíme kysanou smetanu vodou a vše zalijeme. Pečeme do měkka.
Podáváme s houskovým knedlíkem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Hříbkovo-bramborová polévka Slavnostní menu časopisu F.O.O.D. Články z

Komentáře k receptu: Kuře na zelí jinak

Komentáře

  1. kometka   05.07.2007 | 15:26 | reagovat |

    anonyme,jak mužeš říct fuj?!!každému chutná něco jiného.já bych byla zvědavá na tvuj recept!!

  2. Jana Pátková   29.06.2007 | 11:25 | reagovat |

    Anonýmku, zkus to opačně, dej zelí a na to kuře, nebo jakékoliv maso, bez smetany a peč. Je to velice dobré, i tento recept vypadá dobře, napřed uvař a potom říkej fuj !

  3. Anonym   29.06.2007 | 8:59 | reagovat |

    to musí být strašně kyselé, fuj!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web