Kuře na zelených fazolkách v římském hrnci

Snadné
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí maso
celé kuře
1 ks
Zelené fazolky
zmrazené
350 g
Česnek 8 stroužek
Cibule 2 ks
Grapefruit
červený
1 ks
Mandarinky 2 ks
Limetková šťáva
nebo 1/2 ks citronu
1 ks
Brambory
velké
3 ks
Hnědý cukr
nebo med
2 lžička
Zázvor
čerstvý strouhaný
2 lžička
Sojová omáčka 1 lžíce
Sůl 1 lžička
Kari 1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Římský hrnec namočíme na 10 min. do studené vody. Připravíme si směs ze šťávy s grepu, mandarinek a limetky (citronu) s medem, zázvorem a sójovou omáčkou a solí. Na dno hrnce rozprostřeme směs z fazolek, nakrájených syrových brambor nadrobno nasekané cibule a česneku, zalijeme směsí šťáv, navrch položíme kuře, které osolíme a posypeme kari kořením. Hrnec uzavřeme, dáme do studené trouby, troubu zapneme na 220 °C a pečeme asi 1,5 hodiny podle velikosti kuřete. Nepodléváme a nepřidáváme žádný tuk.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Sedlácká omeleta Podzimní pohoda na chalupě. Vyzkoušejte skvělé recepty Články z

Komentáře k receptu: Kuře na zelených fazolkách v římském hrnci

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web