Kuře na sobotu

Hodnocení:

Moje:

-
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks kuřecí maso prsa nebo steaky
    • 1
      lžička pepř mletý
    • 1
      lžíce kari
    • 1
      lžička paprika - sladká mleté
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      ks cibule
    • 2
      ks nakládané okurky
    • 1
      ks feferonka
    • 1
      ks kapie
    • 3
      lžíce sterilovaný hrášek
    • 2
      lžíce kečup - jemný
    • 1
      lžíce worcestrová omáčka
    • rostlinný olej na pečení

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuřecí maso nakrájet na kousky, vmíchat pepř, kari, papriku a trochu soli. Polijeme olejem, promícháme a necháme v chladu asi 4 hodiny. Může se i přes noc. Rozpálit olej a maso zprudka opéct po všech stranách. Přidáme zeleninovou směs z nakrájené cibule na kolečka, okurky na kostky, feferonka a kapie na nudličky, hrášku, kečupu a trochu worchesteru. Pod pokličkou dusit asi 20 minut na mírném ohni.
2
Podává se s tatarkou a hranolky.
Zařazení: Maso Drůbeží

Komentáře k receptu

  • Alena Hanusová
    Alena Hanusová |

    16. 2. 2006 18:17

    Taky vyzkouším! Zuzano, samé zajímavé recepty! Díky!