Autor:

Kuře na pánvi po římsku

60 minut PT0H60M
Snadné
Ingredience
Kuřecí maso
celé kuře
1 ks
Sádlo 2 lžíce
Slanina 40 g
Šunka 40 g
Česnek 2 stroužek
Bílé víno 0,1 dl
Rajčata 250 g
Drůbeží vývar  
Majoránka  
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Vykuchané, očištěné a omyté kuře rozdělíme na menší kousky, které osolíme a opepříme.
Na rozhřátém sádle opečeme nakrájenou slaninu, šunku, vložíme kousky kuřete a opečeme je ze všech stran dozlatova, přidáme drobně nakrájený česnek, majoránku, bílé víno a dusíme tak dlouho, dokud se víno neodpaří. Pak přidáme oloupaná, nakrájená rajčata a dusíme na mírném ohni do měkka.
Podle potřeby podléváme vývarem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bochníček plněný uzeným masem (k pivu) Domácí pečení pro každou příležitost Články z

Komentáře k receptu: Kuře na pánvi po římsku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web