Kuře na Moravance II.

Hodnocení:

Moje:

20 minut
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks kuřecí maso čtvrtky
    • 1
      sklenice zeleninová směs
    • grilovací koření
    • sůl
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuřecí čtvrtky lehce osolíme, vetřeme grilovací koření a vložíme do olejem vymazané zapékací mísy (já používám varné sklo). Zeleninu nakrájíme a spolu s celým nálevem nalijeme na kuře a dáme péct. Aby šlo maso dobře od kosti, peču kuře asi hodinu a půl a protože varné sklo uchovává šťávu už nepodlévám.
2
Jako přílohu lze použít brambory, upravené na jakýkoliv způsob.
Zařazení: Maso Drůbeží

Komentáře k receptu

  • Bára
    Bára |

    9. 5. 2007 14:21

    Receptik skvělej! Miluju jednoduchý a levný suroviny, které dají dohromady výborný obídek! Jednička s hvězdičkou!!!

  • petr banacký
    petr banacký |

    7. 9. 2006 10:30

    vase recepty se mi moc libi dekuju.