Autor:

Kuře na Moravance II.

20 minut PT0H20M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí maso
čtvrtky
4 ks
Zeleninová směs 1 sklenice
Grilovací koření  
Sůl  
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Kuřecí čtvrtky lehce osolíme, vetřeme grilovací koření a vložíme do olejem vymazané zapékací mísy (já používám varné sklo). Zeleninu nakrájíme a spolu s celým nálevem nalijeme na kuře a dáme péct. Aby šlo maso dobře od kosti, peču kuře asi hodinu a půl a protože varné sklo uchovává šťávu už nepodlévám.
Jako přílohu lze použít brambory, upravené na jakýkoliv způsob.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Losos na čočkovém salátu Luštěniny na tři způsoby Články z

Komentáře k receptu: Kuře na Moravance II.

Komentáře

  1. Bára   09.05.2007 | 14:21 | reagovat |

    Receptik skvělej! Miluju jednoduchý a levný suroviny, které dají dohromady výborný obídek! Jednička s hvězdičkou!!!

  2. petr banacký   07.09.2006 | 10:30 | reagovat |

    vase recepty se mi moc libi dekuju.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Největší zdravotnická soutěž v ČR učí ordinace komunikovat s pacienty online Největší zdravotnická soutěž v ČR učí ordinace komunikovat s pacienty online
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web