Autor:

Kuře na hrášku

Snadné
Ingredience
Kuřecí maso
prsa na dvě porce
 
Játra
drůbeží
3 ks
Šunka 10 g
Žampiony 6 ks
Cibule 1 ks
Červená paprika 1 ks
Sterilovaný hrášek  
Olej  
Sůl  
Pepř mletý  
Petrželová nať  

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na kousky, osolíme, opepříme a osmahneme na oleji s rozkrájenou cibulkou. Po chvíli přidáme na kousky nakrájená drůbeží játra, na proužky nakrájenou šunku a na plátky nakrájené žampiony. Opékáme asi 5 minut, pak podlijeme trochou vody a krátce udusíme.

Hrášek vyjmeme z konzervy, propláchneme pod tekoucí vodou a po okapání vsypeme k udušené směsi. Přidáme nadrobno nasekanou petrželku a ještě chvíli dusíme. Nakonec můžeme zahustit lžičkou hladké mouky rozmíchanou v troše vody a krátce povařit. Není to však nutné. maso podáváme s dušenou rýží nebo se smaženými hranolky, obložené na proužky nakrájenou červenou paprikou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Banica Ochutnejte Bulharsko Články z

Komentáře k receptu: Kuře na hrášku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač
VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy
Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění? Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web