Autor:

Kuře na hrášku

Snadné
Ingredience
Kuřecí maso
prsa na dvě porce
 
Játra
drůbeží
3 ks
Šunka 10 g
Žampiony 6 ks
Cibule 1 ks
Červená paprika 1 ks
Sterilovaný hrášek  
Olej  
Sůl  
Pepř mletý  
Petrželová nať  

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na kousky, osolíme, opepříme a osmahneme na oleji s rozkrájenou cibulkou. Po chvíli přidáme na kousky nakrájená drůbeží játra, na proužky nakrájenou šunku a na plátky nakrájené žampiony. Opékáme asi 5 minut, pak podlijeme trochou vody a krátce udusíme.

Hrášek vyjmeme z konzervy, propláchneme pod tekoucí vodou a po okapání vsypeme k udušené směsi. Přidáme nadrobno nasekanou petrželku a ještě chvíli dusíme. Nakonec můžeme zahustit lžičkou hladké mouky rozmíchanou v troše vody a krátce povařit. Není to však nutné. maso podáváme s dušenou rýží nebo se smaženými hranolky, obložené na proužky nakrájenou červenou paprikou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Guacamole avokádový dip IQ menu nejen pro vaši hlavu Články z

Komentáře k receptu: Kuře na hrášku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Takhle to nosí celebrity! Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Takhle to nosí celebrity!
Disney kolekce hrníčků právě teď v BILLE Disney kolekce hrníčků právě teď v BILLE
Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky? Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web