Autor:

Kuře na cibulkách

Střední
Ingredience
Kuřecí maso
řízek
1/2 kg
Cizrna
vařená
1 hrnek
Šalotka 1/2 kg
Muškátový květ 1/4 lžička
Pepř mletý  lžička
Sůl  lžička
Mletý kmín  lžička
Skořice - mletá  lžička
Vegeta  lžička
Olej  
Vývar 1/4 l
Bílé víno 1/4 l
Citronová šťáva  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Na oleji (olivovém) osmažíme oloupané, celé cibulky, vyjmeme a dáme stranou. Ve stejném kastrole osmažíme kostky kuřete, zalijeme vývarem a vínem. Dusíme do měkka, přidáme cibulky a cizrnu, dusíme ještě asi 5 minut (cibulky mají být měkké, ale nesmí se rozpadnout), ochutíme vegetou a citronovou šťávou (koncentrátem z granátových jablek).

Tekutiny má být málo, asi tak jako šťávy z pečeného masa. Podáváme s nadýchanou nudličkovou Basmati rýží posypanou skořicí, ředkvičkami, salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Odpalované pusinky s pomerančovým krémem Kouzelné plody citrusů Články z

Komentáře k receptu: Kuře na cibulkách

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web