Autor:

Kuře na cibulkách

Střední
Ingredience
Kuřecí maso
řízek
1/2 kg
Cizrna
vařená
1 hrnek
Šalotka 1/2 kg
Muškátový květ 1/4 lžička
Pepř mletý  lžička
Sůl  lžička
Mletý kmín  lžička
Skořice - mletá  lžička
Vegeta  lžička
Olej  
Vývar 1/4 l
Bílé víno 1/4 l
Citronová šťáva  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Na oleji (olivovém) osmažíme oloupané, celé cibulky, vyjmeme a dáme stranou. Ve stejném kastrole osmažíme kostky kuřete, zalijeme vývarem a vínem. Dusíme do měkka, přidáme cibulky a cizrnu, dusíme ještě asi 5 minut (cibulky mají být měkké, ale nesmí se rozpadnout), ochutíme vegetou a citronovou šťávou (koncentrátem z granátových jablek).

Tekutiny má být málo, asi tak jako šťávy z pečeného masa. Podáváme s nadýchanou nudličkovou Basmati rýží posypanou skořicí, ředkvičkami, salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Pikantní pečený bůček Tip na víkend: Oblíbené vepřové maso Články z

Komentáře k receptu: Kuře na cibulkách

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web