Kuře na bulharský způsob

Střední
Ingredience
Kuřecí maso 1600 g
Česnek 2 stroužek
Máslo 2 lžíce
Zelené fazolky - sterilované 600 g
Rostlinný olej 2 lžíce
Cukr 1 lžíce
Ocet 2 lžíce
Sůl  
Cherry rajčátka 200 g
Snítka kopru 2 snítka
Pepř mletý 1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Kuře uvnitř a na povrchu osolte a potřete utřeným česnekem. Položte ho do pekáčku prsíčky dolů, obložte máslem, podlijte trochou vody a přiklopte druhým pekáčkem. Vložte do vyhřáté trouby a pečte při 200 °C cca 90 minut.

Během pečení kuře obraťte a polévejte vypečenou šťávou. Pokrájené fazolové lusky krátce opečte na oleji, podlijte a duste doměkka. Měkké fazolky ochuťte octem, cukrem a solí. Vmíchejte nasekaný kopr, rozpůlená rajčátka a vše krátce prohřejte. Kuře s fazolkami podávejte s vařenými brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1
Hovězí hamburger Domácí hamburger krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Kuře na bulharský způsob

Komentáře

  1. Janaso   03.11.2012 | 16:46 | reagovat |

    Celkem dobré.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web