Autor:

Kuře Marianne

Snadné
Ingredience
Kuřecí maso
celé kuře
1 ks
Olej 200 ml
Mouka 20 g
Petržel
zelená
 
Masox 250 ml
Bílé víno 250 ml
Žampiony 200 g
Rajský protlak 50 g
Pažitka 30 g
Česnek 2 stroužek

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Kuře omyjeme, rozkrájíme na kousky a na oleji opečeme ze všech stran. Osolíme, opepříme a přidáme petržel, pažitku a česnek. Zaprášíme moukou a chvíli natřásáme, aby se omáčka spojila. Potom zalijeme bílým vínem a bujonem a necháme hodinu pomalu dusit.

Nakonec přidáme nakrájené žampiony a rajský protlak. Dusíme ještě asi 20 minut a podáváme (dobrá příloha je bílá veka).

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pusinky s malinovou omáčkou Tip na víkendové menu pro dva Články z

Komentáře k receptu: Kuře Marianne

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox! 8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox!
Video: Co udělá levný šampon s barvenými vlasy? Video: Co udělá levný šampon s barvenými vlasy?
Tipy na víkend: Na nákupy, na polévku i za sluníčkem Tipy na víkend: Na nákupy, na polévku i za sluníčkem
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web