Autor:

Kuře Marianne

Snadné
Ingredience
Kuřecí maso
celé kuře
1 ks
Olej 200 ml
Mouka 20 g
Petržel
zelená
 
Masox 250 ml
Bílé víno 250 ml
Žampiony 200 g
Rajský protlak 50 g
Pažitka 30 g
Česnek 2 stroužek

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Kuře omyjeme, rozkrájíme na kousky a na oleji opečeme ze všech stran. Osolíme, opepříme a přidáme petržel, pažitku a česnek. Zaprášíme moukou a chvíli natřásáme, aby se omáčka spojila. Potom zalijeme bílým vínem a bujonem a necháme hodinu pomalu dusit.

Nakonec přidáme nakrájené žampiony a rajský protlak. Dusíme ještě asi 20 minut a podáváme (dobrá příloha je bílá veka).

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Recepty na dipy, které korunují vaše dílo Články z

Komentáře k receptu: Kuře Marianne

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web