Autor:

Kuře Kanada

90 minut PT0H90M
Snadné
Ingredience
Kuřecí maso
celé kuře
1 ks
Anglická slanina 100 g
Cibule 2 ks
Sůl 1 špetka
Grilovací koření  
Olej  
Hladká mouka  
Worcestrová omáčka 4 lžíce
Sojová omáčka 4 lžíce
Solamyl (bramborový škrob) 1 lžíce
Česnek 4 stroužek
Voda 1/2 l

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Na oleji opečeme na plátky nakrájenou cibuli (ne moc do tmava), přidáme nakrájenou na kostičky anglickou slaninu a ještě trochu opečeme. Kuře rozčtvrtíme, osolíme, obalíme v hladké mouce, ve které jsme promíchali trochu grilovacího koření.

Takto připravené kuře opečeme na cibulovém základě. Z vody, obou omáček, prolisovaného česneku, Solamylu promícháme marinádu. Opečené kuře zalijeme marinádou a dáme péci do trouby. Pečeme a podle potřeby přeléváme marinádou, je-li potřeba i trochou vody. Když je kuře měkké podáváme s rýží nebo s chlebem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 50 x
1-
4.6 50 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1- (hodnoceno 50x)
Bramborový šumavský toč se zelím Recepty na víkend: Lidová domácí čtveřice Články z

Komentáře k receptu: Kuře Kanada

Komentáře

  1. Pája S   08.05.2009 | 13:08 | reagovat | závadný

    Opět jsem kuře dle tohoto receptu připravila.Je naprosto dokonalý.Je to má oblíbená úprava kuřete.Senzační opravdu.:-)

  2. beba   17.07.2007 | 21:41 | reagovat | závadný

    Keďže som nedostala kúpiť zajaca na recept na Podblanického králika, urobila som pre návštevu toto kura. Bolo to niečo fantastické a som rada, že som sa preň rozhodla. Návšteva sa nevedela dojesť a musela som im dať hneď recept. Výborné, skutočne výborné. Tá omáčka nemá chybu a chutí aj na krajci chleba - trošku zohriať spolu v mikrovlnke a je to bašta. P.Vencová veľká vďaka, musím vyskúšať viac vašich receptov. Odporučte nejaký výborný ako tento. Ešte raz veľká vďaka!

  3. Herma Malá   13.05.2007 | 12:03 | reagovat | závadný

    Výborné, použila jsem sojovou omáčku sladkokyselou, výborná chuť, budu opakovat

  4. Iva Ticháčková   25.09.2006 | 15:13 | reagovat | závadný

    Včera jsem dělala k obědu s rýží. Je to vynikající.Děkuji.

  5. Renata Fajmonová   22.09.2006 | 6:31 | reagovat | závadný

    Je to velice chutné.Jenom doporučuji.

1 2 3 4 5 ... 9 ... 12 ... 16 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač
VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy
Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění? Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web